خدمات دنا :
برش بتن
معرفی خدمات برش بتن
برش بتن ﻓﺮاﯾﻨﺪی اﺳﺖ ﮐﻪ ﻃﯽ آن، ﺑﺨﺸﻬﺎﯾﯽ از ﺳﺎزه ﺑﺘﻨﯽ ﻣﺴﻠﺢ، در ﻣﻘﺎﻃﻌﯽ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﺪه از ﻗﺒﻞ ﺗﻮﺳﻂ ﻗﻠﻢ ﮔﭽﯽ ﯾﺎ ﻣﺎژﯾﮏ ﮐﻪ اصطلاحا ﺑﻪ آن ﺧﻂ ﺑﺮش (Chalk line) ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮد، ﺗﻮﺳﻂ تجهیزات و دﺳﺘﮕﺎهﻫﺎی ﻣﺨﺘﻠﻒ ﺑﺮش ﺳﺎزهﻫﺎی ﺑﺘﻨﯽ، ﺑﺎ اﺑﺰاری ﮐﻪ ﻋﺒﺎرت اﺳﺖ از ﺳﮕﻤﻨﺖ اﻟﻤﺎﺳﻪ ﻣﻨﺎﺳﺐ ﺑﺮش بتن، ﺑﺮﯾﺪه خواهد ﺷﺪ.
ﻻزم ﺑﻪ ذﮐﺮ اﺳﺖ در ﻓﺮاﯾﻨﺪ ﺑﺮش ﺑﺘﻦ، ﺑﺘن و آرﻣﺎﺗﻮر ﯾﺎ ﻣﯿﻠﮕﺮد، همزمان ﺑﺮش خواهد ﺧﻮرد.
ﺿﺨﺎﻣﺖ ﺷﯿﺎر اﯾﺠﺎد ﺷﺪه در ﺑﺮش (cutting) ﺗﺎﺑﻌﯽ از ﺷﺮاﯾﻂ اﺑﺰار ﺑﺮش بتن اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﺘﻮﺳﻂ، ﻋﺪد 12 ﻣﯿﻠﯽ ﻣﺘﺮ، ﺑﺎ ﺗﻠﺮاﻧﺲ 4 ﻣﯿﻠﯽ ﻣﺘﺮ، ﺑﺮای اﯾﻦ ﺿﺨﺎﻣﺖ ﺷﯿﺎر ﺗﺠﺮﺑﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ ﮐﻪ اصطلاﺣﺎ ﺑﺮاده ﺣﺎﺻﻞ از ﺑﺮش ﻧﯿﺰ ﮔﻔﺘﻪ ﻣﯽ ﺷﻮد.
در برش فونداسیون های بتن مسلح، به دلیل عدم دسترسی به زیر و یا کناره های فونداسیون، روش کرگیری متوالی اغلب تنها روش قابل استقاده می باشد. چون در روش برش با کاتر کف بر معمولا با توجه به وارداتی و بعضا بسیار گران بودن کاتر های عمیق بر، اکثریت قریب به اتفاق کاتر های بتن موجود در بازار کشور عمیق بر نبوده و قادر به انجام برش در اعماق بیش از ۳۰ الی نهایتا ۴۰ سانتیمتر نیستند(ضخامت فونداسیون در این پروژه برابر با ۷۰ سانتیمتر از روی بتن مگر بود)، همچنین با توجه به باریک بودن نوارها در بسیاری از نقاط امکان حرکت و جابجایی کاتر روی نوارها در این پروژه عملا وجود نداشت.
یکی از آخرین روش های جدید و نو آورانه برای برش بتن و قطع سازه های بتنی عظیم و ضخیم، استفاده از روش برش سیمی یا همان سیم برش میباشد. این روش ابتدا در معادن توسعه یافت اما با تغییر بافت و تقویت سیم برش قابلیت قطع بتن و فولاد را پیدا نمود. این روش برش بتن باعث صرفه جویی در زمان هنگام برش سازه های بتنی عظیم و با ضخامت بالا است. استفاده از این روش برای مواردی که فضای محیط کاری اندک و خیلی کوچک باشد که از مزایایی این روش میباشد. بوسيله اين روش برش بتن میتوان شكلهای مختلف با هر ابعادی را در بتن ايجاد نمود. از ويژگیهای اين روش انجام برش بتن در هر نوع سطوح عمودی و افقی و شيبدار و حتی در کاشت انکر بولت در بتن از این روش زمانی استفاده میشود که بخواهیم اجسام سنگین را به سازه متصل و پیچ کنیم.

برش بتن چگونه انجام می شود؟
در بسیاری از مواقع، در اجرای بسیاری از پروژههای عمرانی، این امکان وجود دارد که بنا به دلایلی، در حین اجرای عملیات و یا حتی در زمان بهره برداری از آن، لازم باشد بخشی از بتن مورد استفاده، تراشیده شود و یا به عبارت دیگر، عملیات برش بتن انجام گیرد. بنابراین برش بتن، در چنین مواقعی، دارای ضرورت و کاربرد است.
به طور کلی به فرایند تراشیدن بتن، حفر کردن آن و یا برداشتن کنترل شده بخشی از این سازهها، برش بتن گفته میشود.

روش های برش بتن
برای انجام عملیات برش بتن، از روشهای مختلفی استفاده میشود و در هر یک از این روشها از دستگاهها و تجهیزات قدرتمندی نیز کمک گرفته میشود. در حقیقت برای اجرای چنین عملیاتی لازم است حتما از دستگاههایی استفاده شود تا به وسیله آنها بتوان مقطع مورد نظر از بتن را برش داد. از جمله این روشها میتوان روش کرگیری، روش کفبر، برش بتن با سیم الماسه و… را نام برد. در ادامه به شرح این روشها و دستگاههای مورد نیاز برای انجام هر روش برش بتن خواهیم پرداخت.
روش برش بتن با استفاده از روش کرگیری
قطر معمول این دستگاهها 200 میلیمتر و عمق آنها 150 سانتیمتر است. از این دستگاه مغزی گیر، میتوان در ایجاد حفره برای کاشت میلگرد نیز استفاده کرد. با استفاده از این روش، همچنین امکان سوراخکاری بتن مورد نظر نیز با قطر و عمق دلخواه، ایجاد میشود. از طرف دیگر میتوان عملیات برش بتن را در سطوح افقی و عمودی انجام داد. این دستگاه و این روش کمک میکند تا بتن، سوراخکاری شود بدون اینکه دچار لطمه و خسارت و یا ایجاد ترک خوردگی در سایر بخشهای آن شود. سرعت بالای انجام کار نیز دیگر مزیت استفاده از این روش است.
برش بتن با استفاده از کاتر و یا کفبر
برش بتن با استفاده از دیوار بر
برش بتن با سیم الماسه و یا برش سیمی بتن
برش بتن با استفاده از دستگاه اسپیلتر
مجری خدمات برش بتن و کرگیری بتن و سوراخکاری بتن و تخریب بتن
آخرین مطالب برش بتن

برش واترجت چیست؟ از تاریخچه تا طرز کار
دسترسی آسان: تاریخچه برش واترجت برش واترجت چیست؟ اجزای دستگاه برش واترجت در برش واترجت، اجزای تشکیلدهندهی مواد با فشار بسیار بالای آب از هم

در چه شرایطی چاره ای جز تخریب بتن نداریم؟
نیاز سازهها به تعمیر و بازسازی موضوعی انکار ناپذیر است. بازسازی بتونها معمولا شامل تعمیر شکافها و فرسودگیهای ظاهری است که در طول زمان بتن

معرفی انواع بتن و آشنایی با آنها
به هر طرف نگاه کنید، تقریبا همهجا متوجه اثری از بتن ها خواهیدشد؛ ساختمانها، پلها، دیوارها، استخرها و راهها همگی وابسته به یک قطعهی مصنوع